login about faq

When I try to copy a mail from an INBOX to a folder in public folders, I have the following error : "There is no replica for that mailbox on this server"

Connecting to the folder is no problem.

X-IMAP.SelectMailbox ("Public Folders/All/TEST") returns success

X-IMAP.Copy (UiD,1,"Public Folders/All/TEST") fails

ChilkatLog:
  Copy:
    DllDate: Dec 12 2012
    UnlockPrefix: STREAMSIMAPMAILQ
    Username: STEENDORP:Piombo
    Architecture: Little Endian; 32-bit
    Language: ActiveX
    VerboseLogging: 0
    mailbox: Public Folders/All/TEST
    utf7EncodedMailboxName: Public Folders/All/TEST
    Command: aaal UID COPY 7 "Public Folders/All/TEST"
    ImapCmdSent: aaal UID COPY 7 "Public Folders/All/TEST"
    getCompleteResponse:
      ImapCmdResp: aaal NO There is no replica for that mailbox on this server.
    --getCompleteResponse
    Failed to find OK line in response.
    imapCopyResponse: aaal NO There is no replica for that mailbox on this server.
    Retry using / for the separator char...
    mailbox: Public Folders/All/TEST
    utf7EncodedMailboxName: Public Folders/All/TEST
    Command: aaam UID COPY 7 "Public Folders/All/TEST"
    ImapCmdSent: aaam UID COPY 7 "Public Folders/All/TEST"
    getCompleteResponse:
      ImapCmdResp: aaam NO There is no replica for that mailbox on this server.
    --getCompleteResponse
    Failed to find OK line in response.
    imapCopyResponse: aaam NO There is no replica for that mailbox on this server.
    Retry using . instead of / in the mailbox path...
    mailbox: Public Folders.All.TEST
    utf7EncodedMailboxName: Public Folders.All.TEST
    Command: aaan UID COPY 7 "Public Folders.All.TEST"
    ImapCmdSent: aaan UID COPY 7 "Public Folders.All.TEST"
    getCompleteResponse:
      ImapCmdResp: aaan NO [TRYCREATE] The requested item could not be found.
    --getCompleteResponse
    Failed to find OK line in response.
    imapCopyResponse: aaan NO [TRYCREATE] The requested item could not be found.
    Failed.
  --Copy
--ChilkatLog

Thanks.

asked May 15 '13 at 06:24

SSWGlenn's gravatar image

SSWGlenn
681012


The way to go about solving this problem is to find out what "There is no replica for that mailbox on this server." means. My guess is that this error message is specific to a particular server and a particular configuration (something I couldn't possibly know). In these cases, Google is your friend. I searched for "IMAP There is no replica for that mailbox on this server." and quickly find this information in the 1st few search results:

http://productforums.google.com/forum/#!topic/apps/KPZU98eGW0g

link

answered May 16 '13 at 17:03

chilkat's gravatar image

chilkat ♦♦
11.8k316358420

I searched Google before posting my question here, but none of the solutions worked for me (according to technical dept.)

I'll search some more then. thanks

link

answered May 17 '13 at 02:23

SSWGlenn's gravatar image

SSWGlenn
681012

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or __italic__
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Tags:

×174
×3

Asked: May 15 '13 at 06:24

Seen: 1,424 times

Last updated: May 17 '13 at 02:23

powered by OSQA