login about faq

The link to SMTPQ says it's for 9.4.1, but it's actually for 9.4.0 http://www.chilkatsoft.com/downloads_misc.asp

I'm having problems with 9.4.0. It crashes after sending a couple of messages, and then I can't get the service to start until I clear the email queue out. I've downgraded that version to 9.3.1 (This was before I realised there was a more up to date version), and that seems to have fixed the issue.

I've looked in the log, but I can't seem to find what's causing the crashes. Thought you should know.

I'm happy to provide more information on this if you tell me where to look.

asked Feb 23 '14 at 19:02

sean%20bamforth's gravatar image

sean bamforth
11


OK - I upgraded to 9.4.1, and that worked well. Looks like it's just the link on the website that is wrong:

http://www.chilkatsoft.com/downloads_misc.asp

link

answered Feb 24 '14 at 04:17

sean%20bamforth's gravatar image

sean bamforth
11

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or __italic__
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Tags:

×16

Asked: Feb 23 '14 at 19:02

Seen: 847 times

Last updated: Feb 24 '14 at 04:17

powered by OSQA