login about faq

Hello!

After i update the chilkat utilitys i got error 400 by connection to a SOAP / XML webservice.

This ist the LastErrorText:

ChilkatLog:
  PostXml:
    DllDate: Jul 10 2013
    ChilkatVersion: 9.4.1.26
    UnlockPrefix: XXXXXXXX
    Username: XXXXXXX:Xxxxxxx
    Architecture: Little Endian; 32-bit
    Language: ActiveX
    VerboseLogging: 0
    url: http://svc.xxxxxxxxxxx.net/Registration/RegService1.svc
    charset: utf-8
    xmlSizeInChars: 10094
    httpConnect:
      hostname: svc.xxxxxxxxxxxxxx.net
      port: 80
      ssl: 0
      Need to establish connection to the HTTP server...
      ConnectTimeoutMs_1: 10000
      calling ConnectSocket2
      IPV6 enabled connect with NO heartbeat.
      connectingTo: svc.tasso.net
      resolveHostname1:
        Resolving domain name (IPV4) via gethostbyname
      --resolveHostname1
      GetHostByNameHB_ipv4: Elapsed time: 47 millisec
      myIP_1: 10.0.6.157
      myPort_1: 54075
      connect successful (1)
      Turning on TCP_NODELAY.
      socketOptions:
        SO_SNDBUF: 65536
        SO_RCVBUF: 65536
        TCP_NODELAY: 1
      --socketOptions
      Connected
    --httpConnect
    connectTime1: Elapsed time: 78 millisec
    sendRequestGetResponse_1:
      sendRequest:
        Not auto-adding cookies.
      --sendRequest
      sendRequestTime: Elapsed time: 0 millisec
      ---- Reading HTTP Response ----
      readResponse2_4:
        fetchNonSslResponseData2_4:
          response_code: 400
          No response body to fetch...
        --fetchNonSslResponseData2_4
        readResponseTime: Elapsed time: 125 millisec
      --readResponse2_4
      processResponse_3:
        responseStatus: 400
      --processResponse_3
    --sendRequestGetResponse_1
    Success.
  --PostXml
--ChilkatLog

This is my sourcecode in short:

.ohttp = CREATEOBJECT('Chilkat.Http')
lnSuccess = .oHttp.UnlockComponent("XXXX")
.oHttp.SetRequestHeader("Host",strURL)
.oHttp.SetRequestHeader("SOAPAction", strAction)
loResp = .oHttp.PostXml(.url, .xml_send, "utf-8")

Can i see what it going wrong with the new version? What can i do to prevent the error?

Best Regards P. Engemann

asked Feb 27 '14 at 03:57

PEngenann's gravatar image

PEngenann
1334


Here additional the LastHeader:

POST /Registration/RegService1.svc HTTP/1.1
Content-Type: text/xml
SOAPAction: http://tempuri.org/IRegService1/Register
Host: svc.xxxxxxxxxxx.net
Accept-Encoding:
Content-Length: 10029
link

answered Feb 27 '14 at 04:18

PEngenann's gravatar image

PEngenann
1334

This new version will be released in the coming week. Please try it, and if the problem persists, post the LastErrorText using this new build.

http://www.chilkatsoft.com/preRelease/ChilkatHttp-9.5.0-win32.zip

link

answered Feb 27 '14 at 09:01

chilkat's gravatar image

chilkat ♦♦
11.8k316358421

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or __italic__
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Tags:

×186
×59
×11

Asked: Feb 27 '14 at 03:57

Seen: 1,243 times

Last updated: Feb 27 '14 at 09:01

powered by OSQA